PërIotet Albi Nako/ Ja Sëmundja Që Më La Pa Dalë Në Skenë Për 6 Vite..

Lajme nga Bota


Balerini dhe fotografi Albi Nako prej 6 vitesh tashmë nuk është më pjesë e skenës por asnjë nuk e dinte deri tani se ai paska një problem që e ndalon të bëjë gjënë që dëshiron më shumë:

Të kërcejë.Në një intervistë në Top Chanel ai ka shpjeguar periudhën që po kalon dhe arsyen pse nuk ka dalë më në skenë:

“Nuk jam në profesion prej 6 vitesh, kam pasur një sind. romë në këmbë e gjunjë që më është shfaqur dy herë, duke marrë gjithë mjekimet dhe far ma citë me rradhë gjërat përke. qësoheshin dhe u detyra me mjekime popullore u riktheva, por është një lloj problem gjy mtyrësh që unë nuk duhet të kërcej, madje as vrap nuk duhet të bëj dhe këto janë kostot e profesionit, quhet sëm. undje e mosha të reja profesionale.

Kjo më bëri të largohem nga skena, më pl. as shpirti ndonjëherë që të kërcej, e bëj por mund të kem kosto nga mbrapa,”- ka treguar Albi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.