Përgatituni Sepse Këtë Dimër Do Thani Së Ft Ohti: Ja Sa Do Shkojnë T Emperatura Dhe Cfare Dimri Na Pr Et

Lajme nga Bota


Kemi vënë re se kohët e fundit t emperaturat janë ulur dhe janë shoqëruar me rreshje shiu gjate javes qe lame pas. Mirepo parashikimet e motit flasin për nje ulje akoma më të madhe të t emeraturave gjate javeve ne vazhdim ku minimalja do të arrije 4 gradë në veri.


Keshtu kudo ka filluar stina e dimrit ashtu si kurse në Alpe dhe Apenine që bora ka nisur dhe do të vazhdojë. Ne kete gjithashtu do te nd ikoje edhe se pas dy javësh hyn ora diellore dhe motit te ft ohte do i shtohet edhe e rrësira.

Por sidoqofte vjeshta nuk do të mby llet me shi, pasi meteorologet thone se ajo do të na dhurojë ende ditë të bukura dhe madje në disa z ona dimri do të nisë i ngrohtë. Por te mos harrojme se në pjesën e dytë të dimrit do të ketë valë shumë të ftohta ndikuar nga ujërat e oqeanit Paqësor dhe Vorbulla Polare.


Ndersa në Itali do të ketë shumë t urbulencë atlantike qe per me teper do të sjellin shumë shira ne z onat veriore te vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *