PërbaIIje e pazakontë, KaIi suImon krokodiIin. Shikoni cili del fitues

Lajme nga Bota


Mund të kemi parë shumë be’teja mes kafshëve të ndryshme, por ndoshta kurrë një të tillë mes kalit dhe krokodilit.

Në videon që mund t’a shihni më poshtë ju e shihni që kali suImon krokodilin madje duke e Iënduar atë pak, transmeton lajmi.net.

Në fillim kali nuk e suImon atë, por më pas tërb’ohet dhe e g0det atë me të dyja këmbët. /Lajmi.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *