‘Për Mashallah’, Lulja E Lirimit Mahnitë Me Pamjen E Fundit..

Lajme nga Bota

Për mashallah’, Lulja e Lirimit mahnitë me pamjen e fundit..


Ajo dhe bashkëshorti janë një nga çiftet më të ndjekur në instagram.

Të gjithë i njohin si Mr. and Mrs. Rashiti, çifti pa komplekse e që ndajnë çdo gjë të përditshmërisë me 161 mije ndjekësit e tyre.

Vitin e kaluar emri i Lules filloi të lakohet në mediat rozë për shkaqe shendetësore, shkruan kosovarja.

Lulja tregoi publikisht që vuan nga leukemia meqë rast qëndroi me muaj e shtrirë larg burrit e vajzës në spitalin e Brukselit.

E tani me gjasë Zoti i dëgjoi lutjet dhe Lulja është rikthyer në top formë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.