Për herë të parë pamje nga fejesa e Gold Ag

Lajme nga Bota


Për herë të parë pamje nga fejesa e Gold Ag. Reper patriot, Gold Ag, duket të jetë mjaftë tradicional.

Ai, tashmë ëahtë i martuar, ëahtë baba dhe shfaqet mjaftë i lumtur kudo, ndërkohë që tregon se sa fetar është, shkruan “Kosovarja”.

Arian Agushi, që për publikun njihet gjërësisht si Gold Ag, ka sjell një set fotosh të marteses, por deri tani nuk kishim parë asgjë nga fejesa.

Për herë të parë, para jush foto nga momenti kur Gold Ag bashkë me Ermiren, kishin ndërruar rrathët e fejeses.

Siç mund të shihet, ky akt është kryer në praninë e rrethit të afërt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *