Pema Që Po I Ç Mend Të Gjithë Shqiptarët, Askush Nuk Ja Din Emrin

Lajme nga Bota


Dy foto të publikuara nga faqja “Gramshi tek ju” me mbishkrimin “Kush më thotë çfarë fruti është”, ka hasur në një varg re agimesh në rrjetin social Fa cebook.
Bëhet fjalë për një pemë e cila është fotografuar në fshatin Plepas të Njësisë Administrative Tunjë.


Autori ka dashur të saktësojë llojin e frutit dhe në profilin e tij kanë vë rshuar qindra komente.
Qytetarët kanë mendime të ndryshme.

Disa shprehen se ajo është një kumbull e e gër, të tjerë shkruajnë se ajo është një kulumri.
Por ka edhe nga ata që sjellin emra se si quhet kjo pemë në vende të ndryshme të botës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *