Paskemi Qenë G Abim Gjatë Gjithë Kësaj Kohe, Dollapi I Poshtëm I Sobës El Ektrike Paska Këtë Funksion

Lajme nga Bota


Një shumicë prej nesh e shfrytëzojmë dollapin e poshtëm të shporetit el ektrik për të futur gjërat e nevojshme për gatim. Megjithatë, një dollap i tillë ndihmon që të ruajë ushqimin dy orë pasi të përgatitet. Paraprakisht, kërkohet që ta pastroni mirë, në mënyrë që të mos bëhet pronë b akteresh.


Dollapi ka d obishmëri në rastet kur përgatitni darkën apo drekën, ku ndodh që mysafirë të rëndësishëm vonohen për atë vakt ushqimor. Nëse ende nuk ndjeheni të sigurt për përdorimin e saj, lexoni instruksionet që janë në garancionin e shporetit elektrik./lajmi.net Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë d enoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndj ekësit e tjerë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *