PASKAN HEQUR SHUMË! SINAN HOXHA DHE LABI KANË PASUR FËMIJËRI TË VËSHTIRË: ATA NUK KISHIN AS…

Lajme nga Bota


Labinot Tahiri dhe Sinan Hoxha janë ndër artistët e parë që hapur vazhdimisht kanë folur për jetën e vështirë dhe fëmijërinë e varfër që kishin.

Labi dhe Sinani rrëfejnë fëmijërinë e vështirë para fëmijëve të prekur nga tërmeti – Gazeta Express

Labi dhe Sinani folën për jetën e vështirë si fëmijë dhe punën e madhe që kishin bërë për të arritur këtu ku janë sot.

Këto rrëfime erdhën për të inkurajuar të vegjëlit për të vazhduar tutje dhe mos u dorëzuar deri në plotësimin e ëndrrave të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *