Paska marrë një nur aq të bukur! Mesude nëna e Ejlylit në jetën reale qenka shtatzënë, publikon foton me barkun e rrumbullakosur

Lajme nga Bota


E njohur në Shqipëri si ‘Mesude’, në serialin ‘Lule të vetmuara’ aktorja turke Derya Artemel, është në pritje të ëmbël. Nëpërmjet rrjeteve sociale, ishte vetë aktorja ajo që e bëri publik këtë lajm.


Në një foto ku ajo u shfaq me barkun e rrumbullakosur, ‘Mesude’ shkruan se është 36-javëshe shtatëzënë. Të shumta ishin urimet që aktorja mori nga kolegët dhe miqtë, ku mes tyre nuk kalon pa vëmendje dhe komenti i Biran Damla Yilmaz e cila luan rolin e Ejlylit dhe aktorja Gokce Akyildiz e njohur si Songyl. Në jetën reale, aktorja është e martuar me e aktorin Mehmetcan Diper me të cilin u martua dy vite më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *