Pas ndarjes nga Patrisi, Tuna merr vendimin e papritur

Lajme nga Bota

Pas ndarjes nga Patrisi, Tuna merr vendimin e papritur


Tuna Sejdiu dhe Patris Berisha kanë qenë në qendër të vëmendjes mediatike javët e fundit.

Në rrjete sociale filluan dyshimet se ata ishin ndarë tashmë.

Tuna hoqi mbiemrin e Patrisit nga Instagrami i Tian, të birit, duke e bërë nga Tian Patris Berisha në Tian Sejdi.

Madje ajo e hoqi Patrisin edhe nga lista e personave që ndjek Tian në këtë rrjet social. Ndërsa së fundmi Tuna ka habitur ndjekësit me veprimin që bëri pasi ajo ka udhëtuar drejt Shteteve të Bashkuara dhe në rrjete sociale ka ndarë foto nga Miami

Leave a Reply

Your email address will not be published.