Pas ndarjes me Norën, a e takon Robert Berisha vajzën e parë?

Lajme nga Bota


Pas ndarjes me Norën, a e takon Robert Berisha vajzën e parë?

Arona Roberta Ademi Berisha, kështu quhet vajza e madhe e muzikantit, këngëtarit dhe tashmë prezantuesit Robert Berisha.

Pavarësisht se jeton prej vitesh në Angli dhe larg zhurmës mediatike që është krijuar për vajzën e saj, nëna e vajzës, Aida, disa herë ka folur shkurtimisht për lidhjen e saj me Robertin dhe vajzën që e kanë bashkë.

Aida pak kohë më parë e pat akuzuar Nora Istrefin se nuk po e lejonte Robertin ta takonte të bijën.

Pas ndarjes së Robit me Norën, shtrohet pyetja nëse Arona është takuar me të atin apo jo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *