Pas mbulesës, Shkëndija ka një kusht të rëndë për burrin e ardhshëm

Lajme nga Bota

Shkëndije Mujaj nuk e merr një mashkull që nuk falet 5 herë në ditë.Shkëndije Mujaj befason me deklaratën e dhënë në intervistën e fundit.
Shkëndije Mujaj njihej si një nga femrat shqiptare që nuk njihte tabu.

Me videoklipet se,si dhe fotot e videot ku ekspozonte format e saj trupore, këngëtarja tërhiqte vëmendjen e të gjithëve. Por në një moment, ajo hoqi dorë nga zhveshja dhe ekspozimi i trupit për të vendosur mbulesën. Pas ndryshimit drastik, a do të pranonte këngëtarja një mashkull që nuk praktikon besimin mysliman?Gjatë një interviste për “Ftesë në 5”, ajo u shpreh se kjo gjë nuk do ndodhte kurrsesi dhe se burri i saj i ardhshëm duhet të falet pesë herë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *