PAS LINDJES, KAQ SHUMË I ËSHTË ‘DEFORMUAR’ TRUPI GENTËS

Lajme nga Bota


Genta Ismajli, është njëra nga figurat publike më të ndjekura.


Ajo qysh në fillimin e saj në botën e muzikës, solli një frymë të re dhe një zhanër të ri i cili u pranua shumë mirë nga publiku.

Me muzikën e saj ajo bëri bujë të madhe, duke bërë që këngët e saj të kenë shumë klikime.

E muaj më parë ajo vendosi të largohej nga skena, pasi tregoi se është bërë nënë e dy binjakëve.
E natyrisht që fiziku ka pësuar ndryshuar shumë.

Shikoni se si është shndërruar Genta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.