Pas Ardit Gjebreas edhe Aurela Gaçes e ka gjet b elaja, rr ëqeth me fjalët ajo: Ju lutem mos besoni nuk po i bëjmë ne këto që shikoni….

Lajme nga Bota


Një person ka hapur një pr ofil në “F acebook” me emrin e këngëtares dhe në një p ostim ka shkruar se do të dhurojë 10 mijë euro për 2,500 njerëzit e parë që k omentojnë fjalën “d ashuri”.

Pasi është vënë në dijeni të një m ashtrimi të tillë, Gaçe ka njoftuar me njëherë fa nsat e saj që të bëjnë ku jdes.

Ju l utem, mos u përgjigjni në mesazhet që ju dërgojnë. Faqja ime e vetme është e c ertifikuar. Ju l utem, mos u mash tr oni. Dikush po bën një lojë me shumë emra të njohur. Mos hapni asnjë mesazh nga kjo f aqe. Mos jepni të dhënat tuaja personale, b ankare. Ju marrin ato të dhëna e ju vj edhin. R aportojeni, r aportojeni!”, shkroi këngëtarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *