Pas 3 muajsh rikthehet Shqipja në PërPuthen dhe sqaron gjithçka

Lajme nga Bota


Shqipja rikthehet pas 3 muajsh në PërPuthen dhe sqaron gjithçka.

PërPuthen Prime e 14 shkurtit duket të jetë ndryshe nga shumë të tjera, kjo pasi në studio janë ish-konkurrentë të “PërPuthen”.


Mes tyre edhe Shqipja, e cila ka sqaruar edhe sulmet dhe akuzat e saj.

Ajo tha s rikthimi i duket i çuditshëm dhe se programi i ka munguar, por shtoi se jo edhe konkurrentët.

Ajo sqaroi se sulmet e saj nuk kanë qenë asnjëherë ndaj “PërPuthen” apo për “Top Channel”, por vetëm për konkurrentët, që sipas saj po bënin lojë.

“Më duket e çuditshme që u riktheva. Konkurrentët nuk më kanë munguar, por emisioni po. Unë nuk kam pasur kurrë asnjëherë asgjë me Top Channel, gjithashtu për emisionin desha të thoja që nuk kam pasur kurrë asgjë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *