Pas 24 Vitesh Martes Çifti Shqiptar Bëhen Prindër, Shikoni Si I A Lën Emrin…

Lajme nga Bota


Pas 24 Vitesh Martes Çifti Shqiptar Bëhen Prindër, Shikoni Si I A Lën Emrin…

Prizreni, e sidomos familja Kabashi nga Korisha e këtij qyteti, sot ka arsye për të festuar më shumë.


Telegrafi mëson se pas 20 vitesh martese, një çift sot u bë me djalë. Dhe, djalit të porsalindur, për ta nderuar 28 Nën torin e shqiptarëve, prindërit ia vunë emrin Flamur.

Flamuri ka lindur në Spi’talin Amerikan në Prishtinë, ku gjendet akoma në këto çaste. Ai është në gjendje shumë të mirë shëndetësore, dhe i bukur tamam si flamuri jonë dhe raca shqiptare. Urime familja Kabashi, urime shqiptarë, jetë të gjatë Flamurit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *