Pas 20 vitesh martesë çifti bëhet me fëmijë/ Zoti i bekon me një vajzë, mjekët: Një mrekulli që aji lindi në këtë moshë dhe pas 6 ab oretesh

Lajme nga Bota


Pas 20 vitesh martesë dhe katër abo rtesh, një çift nga Amerika më në fund janë bërë prindër. Ata janë bekuar me një vajzë të bukur si dritë.


Prindërit e saj, Kirstin dhe Matt Dugger, janë të gëzuar pasi pas shumë vitesh ata më në fund janë bërë prindër. Ajo ka thënë:

Mezi sa e kam pritur këtë moment, të marr fëmijën tim në krah. Kam pritur 20 vite, por e dija që Zoti nuk do më linte vetëm dhe do më bekonte me një fëmijë.

Kirstin Dugger, 43 vjeçe po ashtu ka thënë se ajo është gruaja më e lumtur në botë. Pas moshës 40 vjeç, një grua ka një shans 20 % të mbetet shtatzënë, por mrekullia ndodhi për të. Vajza e tyre është cilësuar si një mrekulli nga mjekët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *