Pamjet kur raftet e supermarketit rrëzon dhe zënë poshtë punonjësen/ Ndërron jetë 21 vjeçarja

Lajme nga Bota

Një ngjarje tra gjike ka ndodhur në një supermarket të Brazilit. Raftet me produkte kanë rënë mbi njëri-tjetrin duke vënë poshtë një punonjëse vetëm 21-vjeç dhe duke i shkaktuar vde kjen. Vik tima është identifikuar dhe quhet Elane de Oliveira Rodrigues.


Raportohet gjithashtu se raftet kanë zënë shumë persona të tjerë poshtë, ku ishin klientët dhe punonjësit e tjerë ata që ndihmuan në nxjerrjen e të plagosurve nga poshtë produkteve. Më pas, policët dhe zjarrfikësit nisën një operacion për kërkimin e personave të tjerë që mund të kishin mbetur poshtë rafteve të rrëzuara. Operacioni zgjati 11 orë dhe fatmirësisht nuk u gjetën të tjerë vi ktima. Po hetohet për shkakun e këtij aksi denti, por dyshohet se një nga makineritë që ngrenë mallra mund të ketë shkaktuar tra gjedinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *