Pamjet ishin äpokaliptike/ Shuhet zjärri mbi tunelin e Kalimashit, Kosova i erdhi në ndihmë Shqipërisë

Lajme nga Bota


Pas orësh punë, zja rri mbi tunelin e Kalimashit është fikur, duke mos qenë më rr ezik. Kujtojmë se zj arri u aktivizua dje në mbrëmje, duke dalë jashtë kontrollit.

Por, vazhdon të jetë serioze situata në Lakun e Thive, ndërkohë në terren vijojnë të jenë zjar rëfikësit, si nga toka dhe nga ajri.


Kujtojmë se një natë më parë, pas al armit për zj arr në tunelin e Kalimashit, Kosova erdhi në gatishmëri për të dhënë ndihmë. Mësohet se ishin 34 zjar rfikës të Kosovës prej 9 njësive me 9 automjete për terren malor dhe mjete autocisterne për mbushjen me ujë, të cilët kontribuuan në këtë aksion të r rez ikshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *