Pamje si nga fundi i botës vijnë nga Italia/ Ja c’ka bërë breshëri në Itali; Ka rënë i madh sa një grusht

Lajme nga Bota


Stuhia e forte e breshrit që g oditi disa pjesë të Italisë, shkaktoi radhë të gjata tra fiku dhe dë mtimin e disa makinave.

Kokrra breshëri me përmasat e një grushti i shkatërruan automjeteve xhamat e përparmë. Inc identi i pazakontë gati sa nuk solli për pla sje masive të makinave në njërën prej autostradave kryesore të vendit, ndërsa shkaktoi ka os e pa nik mes qytetarëve.


Pamjet e makinave të ndaluara me dë mtime serioze që bl lokonin rrugët, u bënë virale në mediat sociale. Stuhia go diti më shumë në pjesën veriore të një rruge që lidh Milanon me Napolin e për shkak të saj, seksioni ndërmjet Parmës dhe Fiorenzuolës u mbyll përkohësisht. Sipas the Guardian disa persona u lë nduan kryesisht nga copat e xhamit, por nuk ka raporte për dëmtime serioze. Personat ne zonat më të go ditura u paralajmëruan sakaq që deri sa të mbaronte stuhia, të mos dilnin nga shtëpitë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.