Pamje/ Berberi bën gjestin e madh për lypsarin i lan flokët e qeth dhe e rruan/ Ai duket si njeri tjetër dhe qan: Zoti të bekftë bir!

Lajme nga Bota


Një berber nga Amerika ka bërë një gjest të madh për një person ta pastrehë. Burri i pastrehë rrinte dhe vështronte për shumë herë jashtë vitrinave, derisa burri nuk i duroi shpirti dhe e ftoi të futej në dyqan.

Berberi i lahu flokët më pas dhe ia pre u po ashtui hoqi mjekrën. Pamja e burrit të pastreh ka ndryshuar shumë. Kur pa veten ashtu të qethur dhe të larë burri i pastreh ka qarë dhe i ka thënë berberit:

Zoti të bekoftë o bir.”

Qindra njerëz e kanë uruar berberin për këtë gjest të mirë që ka bërë. Burri i pastrehë duket si një model pasi berberi u kujdes për të. Më poshtë po ju sjellim edhe pamjet e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *