Pamje ѕho kueѕe nga qendra tregtare, prindërit në karrige – e foshnja e tyre qëndron në dуѕheme

Lajme nga Bota


Dihet se të qenit prind nuk është punë e lehtë, kjo pasi kërkon përkushtim, mund dhe sakrificë.

Por, nëse i dërgoni fëmijët në vende të zhur mshme, aty ku ka shumë njerëz tjerë – duhet pasur kujdes dhe vetëm një moment shpërqendrimi mund t’i kushtojë shtrenjtë si prindërve ashtu edhe fëmijëve, transmeton Telegrafi.

Në videon që e ka publikuar Jay Guna që kishte qenë në një qendër tregtare – ka ndarë në TikTok një situatë bizare – ku një çift qëndron ulur dhe shijojnë ushqimin e pijet derisa foshnjën e tyre e kishin lënë të shtrirë në dysheme.

Autorja e videos mbeti e shokuar me atë që pa, kështu u detyrua që pamjet t’i shpërndajë në rrjetin social të shoqëruar me një pyetje: “a mendoni që është në rregull që foshnja po qëndron shtrirë në dysheme në një hapësire publike? Pres, përgjigje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *