Olsa Muhameti ‘shòkon’ fansat e ‘PërPuthen’: Nuk është 100% i vërtetë!

Lajme nga Bota


Ky sezòn televiziv ka qenë me prùrje të bòllshme televizive, e një ndér to është edhe “Për’puthen”.


Autorja e këtij emisioni Olsa Muhameti ka folur për ‘PërPuthen’ dhe thashéthémet e shumta rreth programitNo photo description available.

Ajo tregon se çka ka të vërtetë dhe çfarë jo në emision.

“Përputhen nuk është 100% ‘reality’. Ne kemi të bëjmë me një program ‘realityshow’ që do të thotë 70% është ‘realitet’ dhe 30% është ‘show’, quajeni skénarë. Véndosni çfarë emri të doni”, tha Olsa Muhameti.Nuk duronte dot mos-servilizmin tim’, Albani përjashtohet nga ‘Përputhen’, reagon autorja programit

“Diçka është e nevòjshme që të ndrýshojë derisa del në ekran. Por këta djem dhe vajza janë të lirë të véndosin vetë me atë që dalin, atë çfarë bëjnë’, tregoi ajo.

“Vijnë, kërkojnë këshilla tek mua. Ndodh gjithmonë që vajzat janë të dýzuàra: Olsa të dalë me këtë apo të dal me atë? Edhe unë fùtem dhe bëhem shkésia në disa raste’, shpjégoi Olsa.

‘Më ka ndodhur që kam bërë edhe shkési”, théksoi ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *