OBSH vjen me lajmin e fundit: Në të gjithë globin do të ketë..

Lajme nga Bota

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka r aportuar për rritje re korde të numrit të rasteve të reja ditore me k oronavirus në botë.


Gjatë 24 orëve të fundit bilanci i përgjithshëm i të pr ekurve nga COVI D-19 ka arritur në 338 mijë e 779 raste.Ngritja më e lartë është r aportuar në Evropë, me gjithsej 96 mijë e 996 të inf ektuar. R ekordi i mëhershëm ishte shënuar më 2 t etor, kur ishin mbi 330 të inf ektuar. Në Evropë numrin më të madh të rasteve e kanë shënuar Britania e Madhe, Gjermania, Franca dhe Belgjika. Ndërkaq jashtë Evropës numër r ekord të të inf ektuarish kanë r aportuar India, Brazili dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.