O Zot Qfare Fatk Eqesie / Di Gjet Brenda Banesës 16 Vjeçari Shqiptar, Tezja Shpëton Dy Fëmijët E Tjerë

Lajme nga Bota


O Zot Qfare Fatk Eqesie / Di Gjet Brenda Banesës 16 Vjeçari Shqiptar, Tezja Shpëton Dy Fëmijët E Tjerë

Një ngj arje e rëndë ka ndodhur në një familje shqiptare në Greqi, ku ka h umbur jetën një 16-vjeçar.


Mediat greke bëjnë me dije se ka r ënë zj arr në një shtëpi ku jetonin shqiptarët rreth orës 11:00, dhe se në shtëpi ndodheshin vetëm 3 fëmijët e m itur.

Ajo arriti të shp ëtonte mbesën 13-vjeçare dhe nipin 6-vjeç, f atkeqsisht nuk arriti të mbijetonte djali tjetër 16-vjeç, i cili kishte kishte pr obleme me lëvizjen.

Shkaqet e zja rrit pritet të h etohen nga Departamenti H etimor i Shërbimit Zja rrfikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *