O Zot ç’po bëhet kështu? I ma rrin je tën mjekes 35-vjeçare sapo kthehet nga puna, trupin ia kishin hedhur pas një…..

Lajme nga Bota


Një ngjarje e rën dë raportohet se ka ndodhur ditën e hënë në Gjermani. Si bëhet e ditur nga ”Bild” një mjekeje i kanë m arrë je tën.


Trupi i saj i pa jetë është gjendur në oborrin e pasmë të një shtëpi në zonën e Fuldas në Hesse. E ditur më tej është bërë se mjekja quhet Elena K. dhe se ishte 35 vjeçe.

Ajo ishte turni i tretë dhe ishte kthyer nga puna, por se çfarë ka ndodhur dhe në cilat rrethana ka ndodhur kjo ngjarje e rëndë nuk dihet.

Poli cia ka nisur h et imet, por thuhet se mjeka nuk ka pasuar asnjë pro bleme me ndokënd më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *