o Shqiptarë! Qysh spo ju vjen marre me i pengu kojshive deri 2 të natës me dasma! (Video)

Lajme nga Bota

o Shqiptarë! Qysh spo ju vjen marre me i pengu kojshive deri 2 të natës me dasma!

Si është e mundur që të lejohet në mesin e këtij populli, i cili ka pasur burra, nderë dhe xhelozi, një mashkull të takohet e të luaj me femra të ndryshme dhe atë në formë publike para syve të të gjithëve?


Si është e mundur të tolerohet që një vajzë e këtij populli? në mesin e meshkujve të ndryshëm, duke e zgjedhur atë si produkt në tezgë pazari

Ky popull ka pasur nderë, martesë dhe familje të shëndoshë. Njerëzit janë martuar dhe martohen ende pa nevojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *