Nusret është në Shqipëri, ja ku po qëndron kuzhinieri me famë botërore

Lajme nga Bota

Kuzhinieri i njohur turk Nusret Gokçe ka ardhur në Shqipëri dhe ndodhet në qytetin e Korçës.

Burime për revistën Bordo.al kanë treguar se kuzhinieri me famë botërore për momentin po qëndron në qytetin e Korçës, që prej mbrëmjes së djeshme.

Ai po akomodohet në një ndër hotelet më të njohura në qytetin e Korçës, i cili ka qenë i mbyllur për klientët e zakonshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *