Nusja në Korçë bën për spitaI kunatin, vjehrrën dhe vajzën e saj 4 vjeçe, ja çfarë kishte ndodhur mes tyre

Lajme nga Bota

Një ngjarje thuajse e pazakontë ka ndodhur në Korçë. Një grua ka dh.u nu ar vjehrrën, kunatin dhe vajzën e saj të mitur si dhe ka d ëm.tuar orendi shtëpiake.


Njoftimi i po l icisë Korçë:

Specialistët për Het imin e Kr.imeve në Ko misar ia tin e P olicisë Korçë, bënë arre.stimin në flagrancë të shtetases H. A., 33 vjeçe, banuese në Durrës, pasi në lagjen nr. 13, Korçë, në banesë, kjo shtetase dys.hohet se ka u sh truar d hu në psik.ologjike dhe fiz.ike ndaj vjehrrës së saj shtetases M. A., 63 vjeçe, ndaj kunatit E. A., 37 vjeç, ndaj vajzës së saj të mitur 4-vjeçare, si edhe ka dë.m tuar orendi dhe sende të tjera shtëpiake

Leave a Reply

Your email address will not be published.