NUSJA E LEDRIT PA KOMPLEKSE, SHFAQET PA PIKË GRIMI

Lajme nga Bota


Sara Hoxha është një ndër femrat më të komentuara.

Ajo në të shumtën e kohës kalon në lajm duke goditur në forma të ndryshme.

Duke u shfaqur pa pikë grimi, ajo duket e veçantë dhe tregon që është pa komplekse.

Theksojmë, ajo është bërë nënë për herë të parë dhe nuk po i ndal momentet e shumta bashkë me vajzën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *