Nusen po e kërkon në televizor, Atdheu prek me gjestin që bën për shokun e ndjerë: Do të kem vëlla derisa të kem jetë

Lajme nga Bota


Nusen po e kërkon në televizor, Atdheu prek me gjestin që bën për shokun e ndjerë: Do të kem vëlla derisa të kem jetë


Atdhe Xharavina është djali nga Gjakova, një emër mjaft i përfolur në ‘Për’puthen’.

Gjesti fisnik i Atdheut/ Stampon në xhaketën e tij, fytyrën e shokut të ndjerë

Ai, së fundmi ka bërë një gjest shumë fisnik, duke treguar se shoqëria është një ndjenjë e shenjtë, dhe nuk v des as kur shoku ndërron jetë.

Atdheu, ka stampuar në pjesën e pasme të xhaketës së tij, fytyrën e shokut të ndjerë. “Të kam treguar vëlla, deri sa të vd es, legjendat nuk vd es in kurrë engjëll Lolly”, shkroi ai përbri fotos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *