Nuse tradicionale vajza e Kumrije Mustafes

Lajme nga Bota


Vajza e Kumrije Mustafes një nuse tradicionale kaq e bukur.
Kumrija është një nga tetë motrat këngëtare të familjes Mustafa nga Mushtishti, e cila është mjaftë prezentë në dasma e ahengje.


Kumrije Mustafa në fund verën e këtij viti e ka martuar vajzen, e cila ishte një nuse mjaftë e bukur dhe tradicionale.
Leonita, ndonëse e re në moshë, ka dashur që të duket një nuse e tradites, për çka edhe ka shkëlqyer, shkruan Kosovarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.