Nuk na befasojnë më me dashurinë e tyre: Mihrija e Naimi, të përqafuar si kurrë më parë

Lajme nga Bota

Ata kanë uruar Bajramin.


Ata janë të njohur si njëri nga çiftet më të njohura dhe me jetëgjata në estradën e Kosovës

Naim Abazi dhe Mihrije Braha janë paraqitur tepër të afërt në disa foto, të cilat në Instagram i ka shpërndarë Mihrije Braha.

Me këtë foto Mihrije Braha ka uruar “Fitër Bajramin” derisa shfaqet në përqafimin e Naimit, bashkëshortit të saj.

“Urime Fitër Bajrami! … M.B”, ka shkruar Mihrija

Leave a Reply

Your email address will not be published.