Nuk i jepnin më pension, fëmijët nuk donin t’ia dinin/ E moshuara i jep fund jetës, kishte vetëm 7 mijë lekë

Lajme nga Bota

Shumë prej nesh mendojnë për pensionin si një kohë për të pushuar dhe për të hequr përgjegjësitë profesionale. Ama në këtë një gjë vetëm një gjë ka të vërtetë, fakti që do të jeni pushim.

Kjo fazë e jetës përbëhet nga situata të vështira si izolimi, sëmundjet, problemet financiare. Historia që do u sjellim është shumë e trishtë. Një grua e moshuar i dha f und je tës pasi i kishin ngelur vetëm rreth 6 dollarë, diku tek 7 mijë lekë të vjetra.


Fëmijët nuk donin t’ia dinin për të dhe me pensionin kishte probleme, diçka kishte ndodhur dhe ajo nuk mund ta tërhiqte. Gabimi nuk kishte qenë i saj por i administradës.
Zonja, Joy Worrall i dha fu nd je tës ama ajo nuk mund të jetë e vetmja që mund të ketë probleme të tilla.

Ajo kishte kredi për të jetuar. Në të vërtetë, zonja e moshuar ishte v ik ti më e një gabimi administrativ. Kursime nuk kishte më, fëmijët nuk e kishin besuar se ajo nuk kishte më kursime dhe fa talja ndodhi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *