Nuk i dha para për të dalë, vajza i me rr jet ën nënës së moshuar, rrëqeth fqinji: Ajo iu lut ta lëshonte, rënkonte…

Lajme nga Bota


Një grua 83-vjeçarje raportohet se i është marrë jeta nga vajza e saj. Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në Gjermani. Si behët e ditur vajza i ka marrë jetën nënën në apartament në rrethin Elmschenhagen të Kiel.

Po ashtu e ditur bëhet se vajza është 54 vjeçe. Ka qenë një komshi ai që ka dëgjuar lutjet për ndihmë të gruas së moshuar dhe më pas ka njoftuar po licinë.

Po licia gjeti gruan e moshuar pa jetë në apartament. Në apartament ishte edhe vajza 54-vjeçare e të ndjerit dhe sipas informacioneve të para ajo mun dt’i ketë marrë jetën nënës së saj sepse nuk i dha para për të dalë.

Komshiu ka dë shmuar se gruaja e moshuar i lutjet vajzës së saj që ta linte, por mesa duket vajza 54 vjeç nuk ka pasur më shirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *