Nuk i dha bukë djalit, të vogël derisa sa ai dha shpirt, nga uria, njerkut ia japin mësimin, disa burra për atë që bëri..

Lajme nga Bota

Dh una ndaj grave është ktyher në një problem të madh. Por në Francë ka ndodhur një ngjarje shumë e rëndë.Njerku i ka marrë jetën një djali të vogël vetëm 22-muajsh.


Mësohet se ai e kishte që lluar derisa sa i vogli ndërroi jetë. Po ahstu ai e kishte lënë djalin e vogël pa ngrënë për shumë kohë, pasi nëna e tij kishte një udhëtim pune.

Sipas mjekëve i vogli ka ndërruar jetë nga uria. I vogli qante dhe më pas ai ia kishte mb yllur gojën dhe e keqja ndodhi.

Burri me mbierin O’Sullivan, 37 vjeç u dë nua për atë që i bëri djalit të vogël dhe e mori në bu rg mësimin. Disa burra e kapën dhe e dhu nuan aq shumë sa dha shpirt për atë atë i bëri djalit të vogël.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *