Nuk e prisja/Meridiani zb ulon arsyen pse u nda Tea nga Bearti

Lajme nga Bota


Tea dhe Bearti kanë qenë këto ditë kr yefjalë e mediave rozë pas ndarjes po aq të bujshme, sa l idhja e tyre. Të shumta janë pyetjet e fansave rreth kësaj nd arjeje, për të cilën nuk dimë ende asnjë d etaji k onkret.

Mirëpo, ishte Meridian Ramçaj ai që ka ngritur d yshimet ditën e sotme rreth arsyes së m undshme të nd arjes së tyre.Ai ka zb uluar se Bearti ka një llogari në një pla tformë s ociale jo si gjithë të tjerat, e konsideruar si një faqe për të rritur.

Mënyra se si f unksionon kjo pl atformë është se personazhe të ndryshme hapin pr ofilet e tyre dhe shpërndajnë aty foto apo video, që le të themi në rr jetet e tjera sociale nuk do mund t’i p ostonin, vetëm për fansat që abonohen aty. Megjithatë për t’i parë këto m ateriale, po i quajmë “të nxehta”, fansat duhet të p aguajnë.

“Meqenëse më keni pyetur shumë herë për Tean dhe Beartin se çfarë mendoj…po normale që do nd ahen pasi ka punë tjetri. Ama Kosovë-Shqipëri nuk shërbejmë.”-ka shkruar me ironi Meridiani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *