Nuk e mbajti dot në krah as njëherë të vetme, 33-vjeçarja me COVlD19 humb jetën pasi sjell lindi djalin

Lajme nga Bota


Nuk e mbajti dot në krah as njëherë të vetme, 33-vjeçarja me COVlD19 humb jetën pasi sjell lindi djalin


Në muajin e tetë të shtatzënise, Erika Becerra u dia gnost ifikua me Covid-19. Ajo lindi në muajin nëntor dhe foshnja ishte në gjendje të mirë shëndetësore.

Sipas CNN, pas një lindjeje normale në Detroid, Michigan, Becerra u in tu bua menjëherë pasi kishte probleme me frymëmarrje.

Fat ke qësisht tre javë më vonë, ditën e premte Becerra humbi jetën. Pasi ishte e intubuar dhe pozitive me COVID-19, ajo kurrë nuk pati mundësinë të mbante djalin e saj në krahë, tha vëllai i saj, Michael Avilez për CNN.

Leave a Reply

Your email address will not be published.