Nuk e keni ditur: Ky eshte g abimi qe lavatricja juaj ko nsumon dy here me shume en ergji

Lajme nga Bota


Shpesh here marrim su gjerime te ndryshme, njerezit na rekomandojne sa d etergjent duhet te perdorim per secilen larje madje disa prodhues ndonjehere e teprojne dhe na bejne te konsumojme me shume pr odukte.


D etergjentet me shumice na demtojne veshjet, rrobat, por edhe ndikojne ndjeshem ne bu xhetin tone tek fatura e en ergjise.

Na ka ndodhur qe zbardhuesit dhe pastruesit te lene nj olla mbi rroba dhe nga ana tjeter pl uhuri lares me teprice bllokon lavatricen e cila pastaj harxhon dy here me shume en ergji.

Sipas spe cialistes ne larje rrobash Mary Gallager, duhet te kemi kujdes qe te mos e teprojme me d etergjentet sepse kjo sdo te thote qe do te kemi larje me te mire.

Madje ne kete menyre pa dashje ata vecse d emtojne rrobat dhe lavatricen.

Por per nje larje te mire thote ajo jane te rendesishme tre el emente se bashku si t emperatura e ujit, cent rifuga, dhe kombinimi i laresit e zbutesit.

Keshtu vetem nese keto tre elemente do jene ashtu sic duhet ne nivel optimal, atehere larja juaj eshte optimale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *