Nuk E Ka Parë, Kush Në Qarkullim/Këngëtarja Shqiptare, Qenka Shtatzënë.

Lajme nga Bota


Pak ditë më parë shtruam pyetjen se ku ka humbur këngëtarja Shkurte Gashi.Pas distancimit të plotë, paska pasur arsye të for ta.Mësohet se këngëtarja është shtatzënë për herë të parë.Burime të Prive.al kanë konfirmuar se Shkurta është në 10-javëshin e fundit të shtatzënisë dhe pret një djalë!ta!


Këngëtares i përkon kjo periudhë m e shkëputjen nga muzika dhe angazhimet tjera të verës shkaku i pandemisë që i janë përshtatur tërësisht duke koinciduar me periudhën e pritjes së ëmbël.Burimet pranë këngëtares kanë bërë të ditur se distancimi në këtë formë ka qenë zgjedhje e vet Shkurtes e cila në javët në vijim do e ndajë lajmin përmes fotografive në rrjete sociale.S’na mbetet gjë tjetër pos t’i urojmë shtatzëni të lehtë edhe për periudhën e mbetur deri në ardhjen në jetë të bebushit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *