Nuk e fsheh më, Zanfina na njofton me të “dashurin” e saj

Lajme nga Bota


Nuk e fsheh më, Zanfina na njofton me të “dashurin” e saj. Zanfina thotë se këto ditë të ftohta është në lidhje me radiatorin.


Këngëtarja e mirënjohur kosovare e muzikës moderne, ka kohë që është distancuar nga muzika, por edhe jeta publike, shkruan “Kosovarja”. Zanfina nuk po sjell projekte të reja, por kurreshtja për të është mjaftë e madhe. Ku është, çfarë po bënë, si po duket, a ka ndryhshuar? Këto janë disa nga pyetjet e shpeshta që bëhen për këngëtaren. Po jeta private? Zanfina thotë se këto ditë të ftohta është në lidhje me radiatorin, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *