Nuk e di nëse nëna e saj është gjaIIë! Gruaja prek me fjalët: Dëgjova ulë rima se nuk po i jepnin oksigjenin, ah moj nënë!

Lajme nga Bota


Një qytetare ka ngritur alar min nga spit ali Covid 1, teksa deklaron se nuk e di a e ka të gja llë të ëmën apo jo.


Në një prononcim për mediat, gruaja dëgjohet të thotë se ka sjellë dje të ëmën në sp italin e Infek tivit dhe e vetmja gjë që ka dëgjuar, janë ulë rima.

Ndërsa, të ëmës, sipas saj, nuk i kanë vënë as oks igjen. Situatën në sp itale, ajo e përshkruan një tort urë.

“Bëni diçka për të gjithë sepse po na marrin në qafë nënën, babanë, të gjithë. Na shkat ërruan dje. Mamasë i kishte shkuar ok sigjeni 47, bër tisnin…sa këtej andej dhe nuk i jepnin oksigjenin e duhur. E kemi sjellë që dje dhe nuk dimë nëse është gjallë. E kanë bërë njeriun biznes. Sill kos, sill lëng frutash, di unë çfarë është këtu, di unë a është gja llë nëna ime moj,”- dëgjohet të thotë gruaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *