Nuk do t’iu besoni syve, kaq shumë e kanë transformuar ope racionet pIastike Teuta Selimin

Lajme nga Bota

Nuk do t’iu besoni syve, kaq shumë e kanë transformuar operacionet plastike Teuta Selimin

Si shumica e fytyrave publike edhe Teuta Selimi ka renë pre e ndryshimeve drastike në pamje.

Këtë e vërejmë me postimet e shumta që i bën në rrjetet sociale, ku përveç operacioneve plastike ajo po përdorë edhe photoshop në masë të madhe.


Ajo pëlqehet nga publiku për zërin e saj të talentuar si dhe pozitivitetin që e shpërndan tek fansat e saj.

Mirëpo, duke krahasuar pamjen e saj me vitet e kaluara shohim se ajo ka pësuar ndryshime të mëdha.

Më poshtë keni disa imazhe.

Para operacioneve:

Leave a Reply

Your email address will not be published.