Njomza me një imazh të bukur bashkë me burrin dhe vajzën

Lajme nga Bota

Njomza është një ndër emrat më të përcjellur në mediat rozë.

Duke qenë tejet aktive në rrjete sociale, ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Edhe pse njihet për duart e saj të arta, shumicën e kohës ndan momente nga përditshmëria me familjen e saj.

Sot, me një imazh të bukur ajo shihet e lumtur pranë burrit dhe vajzës.

Për më shumë, shikojeni edhe ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.