NJIHUNI ME VËLLEZËRIT E CIMËS DHE KUNATAT E TIJ (FOTO)

Lajme nga Bota

Aktori dhe humoristi njihet për shumë role dhe skeçe të cilat flasin shumë dhe mbajnë në vete një histori, sidomos kur ai luante me ‘Treshi Përsheshi’ e situata në Kosovë ishte aq e rënd nën okupimin serb, dhe e vetmja dritare argëtimi, dhe ku nëpërmjet humorit të tyre shpesh pasqyronin situatën e vendit ku njerëzit u përballnin me shumë raste te dhunës dhe maltretimit nga regjimi serb, shkruan Kosovarja.

Por sot të gjithë jetojmë në liri të plot duke qenë falënderues dhe përulës për të gjithë ata që dhanë jetë dhe kontribut për vendin.

Rasim Thaçi apo ndryshe i njohur dhe shumë i dashur për publikun si Cima ka ngritur zërin dhe ka reaguar në formën e tij si artist për të gjitha parregullësit që janë shfaq në vend.

E nga të gjitha këto vite mjaft të mundimshme që kaloi aktori bashkë me popullin e tij, një gjë mbetet e sigurt që dashuria për vendin dhe të afërmit nuk largohet dot. Janë pamje të shpeshta që ofron me familjarët. Por këtë radhë kemi një fotografi edhe më speciale ku Cima është përkrahë dy vëllezërve dhe kunatave . /Kosovarja/


Leave a Reply

Your email address will not be published.