NJIHUNI ME NËNËN DHE MOTRAT E BLEROS

Lajme nga Bota


Që nga nata e martesës kemi parë duke qarkulluar lajme rreth dasmës se Bleros dhe Afronës.


Përveç çiftit që morrën vëmendje maksimale se si dukeshin dhe shkëlqenin, edhe mysfirët kishin një rol goxha të madh.

Të gjithë të pranishmit ishin kujdesur të dukeshin sa më bukur, duke përfshirë këtu edhe fytyrat publike që disa prej tyre ishin prezentë aty.

U përfol çfarë nuk u përfol, por askund nuk u pa duke u komentuar për dukjen e nënës dhe motrave të Bleros.

Për këtë shkak në ua sjellim këtë fotografi për t’i parë se edhe ato dukeshin po aq të veçanta dhe të bukura ashtu sikurse të tjerët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *