Njihuni me motrën bukuroshe të Vjosa Osmanit!

Lajme nga Bota


Vjosa Osmani u bë sensacion global gjatë këtyre ditëve me performancën e saj politike gjatë fushatës zgjedhore në Kosovë ku për 1% të votava ai ishte largë fitores së madhe.


Por, përtej performancës politike dhe shumë elementeve pozitive profesionale të Vjoses, si duket ajo ka diqka edhe më të mirë në rrethin e saj.

Është motra Blinera, e cila i ka jap Vjoses mbështetje të fuqishme strategjike në fushatë,por, ajo po njihet edhe për elementin unik të gjinisë femërore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *