Njihuni me gruan që ka bërë super ndryshimin: Tani jam kinge se kam rënë 100 kile

Lajme nga Bota


Kur peshonte gati 160 kilogramë, Stacy Blair vendosi të merrte përgjegjësinë e jetës së saj. Në moshën 28-vjeçare, gruaja e re vendosi që të ndryshojë stilin e saj të jetës.

Sot ajo ka arritur të humbasë gati 100 kilogramë. Një sukses që ajo i detyrohet vendosmërisë së saj të palëkundur, sekretet e të cilit ajo ndan në emisionin Good Morning America.

Ajo hante shëndetshëm duke shmangur brumrat si dhe dilte për ecje shumë shpesh.
Burimi: santeplusmag/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *