Një vjehërr si e Arianës ja çka bën Nera për të e djalin

Lajme nga Bota


Ariana dhe Ermali janë çifti simpatik i estradës
Dyshja Fejzullahu ka ditë që kanë filluar pushimet në atraksionin më të vizituar nga vipat shqiptarë.

Ata ndodhën në Dubia, ku nga atje nuk kanë munguar imazhe e shumta që kanë sjellë për ndjekësit e tyre.

Mungesa e tyre po vërhet edhe në shtëpi.
Është Nera ajo e cila me anë të kësaj foto iu shprehë dashurinë djalit dhe resë.
“Das figure>hurit e nanes”, ka shkruar ajo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *