Një vjehërr i kujdesëshëm si Sabri Fejzullahu, kështu ia uron ditëlindjen Arianës

Lajme nga Bota


Një vjehërr i kujdesëshëm si Sabri Fejzullahu, kështu ia uron ditëlindjen Arianës

Sabri Fejzullahu i uron ditëlindjen Arianës: “Na e zbukurove shtëpinë…”.


Së fundmi, bashkëshortja e Ermal Fejzullahut, Ariana ka festuar ditëlindjen dhe një urim nga vjehrri i saj nuk mungoi.

“Atë ditë të madhe që erdhe na e zbukurove shtëpinë ti lule e jona. Edhe 100 të tjera”, ka shkruar Sabriu.

Për të kremtuar ditëlindjen e saj, Ariana organizoi një festë të madhe me shoqet e saj. Shumë nga të ftuarat ishin të sferës publike, dhe detajet mund t’i mësoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.